Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Babytraining IKK Proof

Babytraining IKK Proof

Zeer leerzaam, ook babymassage is onderdeel van de training!

Als gecertificeerd trainer geeft de Kinderopvangcoach de training ‘Werken met baby’s IKK PROOF, volgens de principes van de integratieve kindertherapie.
Je kunt je team alvast opgeven, maar je als individu inschrijven kan ook! De training wordt gegeven op de locatie van de kinderopvang die de training wil volgen, of op locatie van de Kinderopvangcoach in Aalsmeer. De data’s worden in overleg vastgesteld! Vanaf 2023 moeten alle beroepskrachten die met 0-jarigen werken, een diploma, certificaat of cijferlijst hebben. Deze training voldoet aan die criteria.

De visie van de Kinderopvangcoach…..

Baby’s hebben recht op een liefdevolle PMér!

GEEF JE VANDAAG NOG OP!
Leuk he! Werken met baby’s in een groep. Dan ben je ook vast heel erg nieuwsgierig naar babygedachten, babygevoelens en babygedrag. Ik ben getraind door het NJI en opgeleid als integratief kinder- en jeugdtherapeut. Ik geef de training overgoten met het sausje van de integratieve kindertherapie. Net even anders dan andere trainers, waardoor je het geleerde ook in kunt zetten bij oudere kinderen en hen op een andere manier leert kennen! Je leert beter samenwerken in de opvoedsituatie op het kinderdagverblijf, je leert elkaar respectvol ondersteunen als je bijvoorbeeld een huilbaby op de groep hebt en opvoedtaken leer je beter op elkaar af te stemmen. Daarbij uitgaande van de sterke kant van iedere pedagogisch medewerker!

 

En reken maar dat jij na deze training een hele andere relatie krijgt (verdieping en verbetering) met de kindertjes op je groep, hun ouders, maar ook met je naaste collega’s.

Opzet van de training
De training ‘Werken met baby’s’ bestaat uit acht bijeenkomsten, waarvan de eerste en laatste 3 uur duren en de rest 2,5 uur

Inhoud van de bijeenkomsten:
 

1. visie op baby’s en babyopvang
2. het bieden van emotionele ondersteuning
3. respect voor autonomie

4. structuur en continuïteit
5. zeggen wat je doet, benoemen wat je ziet
6. ontwikkelingsstimulering en het begeleiden van interacties
7. een veilige en uitdagende speelomgeving creëren
8. samenwerken met ouders en collega’s: uitwisselen en afstemmen.

De training is opgebouwd volgens de principes van ‘ervarend leren’. Je krijgt theorie en gaat daar op je eigen groep lekker mee oefenen. De afwisselende werkvormen vragen om een actieve inzet. En tussen de bijeenkomsten door maak je opdrachten.

De training is geschikt voor iedereen die met baby’s werkt, of je nu ervaren bent of net gestart.

Resultaat
Na de training weet jij precies wat belangrijk is in de opvang van baby’s en beschik je over vaardigheden om de kwaliteit van de babyopvang op de groep te verbeteren.

Kwalificatie
Na afronding van deze training krijg je een officieel bewijs van deelname van het Nederlands Jeugdinstituut. Dit certificaat voldoet aan de nieuwe Wet IKK.

Kosten
De training Werken met Baby’s kost € 595,- per persoon bij open inschrijving. Dit is inclusief het boekje (zie onder) t.w.v euro 15,50 en het certificaat van euro 25,-  

Voor een incompany training maak ik graag een offerte voor je.
Minimaal 10, maximaal 16 deelnemers.

Borging
Het is van belang dat de training en hetgeen je leert vers in je geheugen blijft zitten! Daarom biedt de Kinderopvangcoach een jaarlijkse coachingssessie aan met video interactie begeleiding op de groep waar je werkt, in tweetallen. Vraag naar de mogelijkheden!

Contact

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden?
Neem dan contact op met de Kinderopvangcoach, 06-53689891 of info@kinderopvangcoach.com

De algemene voorwaarden van de Kinderopvangcoach zijn van toepassing. 

‘Werk je met baby’s In de kinderopvang? Dan heb je een prachtig vak, maar wel een vak dat speciale kennis en vaardigheden vraagt. En deze kindjes verdienen dat!’

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial