Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Duo-coaches

Twee coaches, twee talenten en twee verschillende visies!

 

Voor grotere organisaties (vanaf 3 locaties), werken wij graag met Duo-coaches. Dit houdt in dat er twee coaches afwisselend in worden gezet op de verschillende locaties door de Kinderopvangcoach.

De inhoud en werkwijze van de Duo-coaching is volledig afhankelijk van eigen (leer)doelen, ambities, valkuilen en kwaliteiten van de pedagogisch medewerkers. De Duo-coaches werken gericht op competentieontwikkelingen en zetten daarbij eigen unieke, authentieke kwaliteiten en interventiestijlen in. De ene keer zal videocoaching beter aansluiten bij de pedagogisch medewerker, de andere keer bijvoorbeeld kennisoverdracht of teamontwikkeling.

Daarnaast zal er regelmatig overleg en afstemming plaats vinden tussen de coaches en de leidinggevende(n) over het proces en wat verder nodig is. Duo-coaches kunnen ook ingezet worden op de locaties voor intervisie, supervisie en cursussen. Deze uren kunnen bij de verplichte coachingsuren worden opgeteld. 


Het is ook mogelijk om samen te werken met de eigen coach van de organisatie en op die manier de duo-coaching in te zetten. 
Mocht je andere ideeen hebben, deel ze met ons, zodat wij mee kunnen denken over de invulling van de coaching bij jou op locatie. 

Wil je meer informatie?

Neem contact op!

“Two heads think better than one”

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Cancel