Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Volgsysteem

Kinderopvangcoach en kwaliteit!

Wij werken met een uniek interactief online volgsysteem voor de PMérs. Het werkt volledig in de Cloud.  In dit beveiligde klantportaal worden verslagen geplaatst en er is een mogelijkheid voor de PMér om afspraken te maken of vragen te stellen aan de Kinderopvangcoach via het digitaal dossier. PMérs kunnen ook gebruik maken van de uitgebreide mediatheek.

Download de app via de App store of Google Play Store en wissel op een veilige manier informatie uit naar behoeven.
Dit kan via de computer, Ipad of mobiele telefoon. Wij werken uiteraard AVG gecontroleerd!Laat je coachen door de Kinderopvangcoach, interessant, leerzaam en gewoon ook sssssuperleuk!!

kinderopvangcoach.

Wie zijn wij?

Kinderopvangcoach is ontstaan vanuit passie en liefde voor het vak. Onze mooie bijzondere  ervaringen in de kinderopvang kunnen wij als geen ander delen met jouw pedagogisch professionals! Wij verstaan de kunst van het coachen als geen ander!

Waarom wij?

Wij zijn de unieke oplossing voor de (kleine) ondernemer die de verplichte coaching aan moet bieden aan de pedagogisch professionals. De enige kosten die je hebt, zijn de kosten van de de coach als zij op locatie is geweest. Niet meer, niet minder!

Wat heb jij nodig?

Zoek jij leuke actieve, enthousiaste coaches met bergen ervaring, die jouw medewerkers naar een hoger niveau brengen? Dan ben je bij de kinderopvangcoach aan het juiste adres. Wij zijn er niet alleen voor de coaching, ook beleid is geen enkel probleem!

Hoe het begint!

Stuur ons even een mail. Momenteel hebben wij erg veel aanvragen lopen, maar voor de combinatie fysieke coaching en online coaching hebben wij nog ruimte. Ook voor het ontwikkelen van beleid hebben wij nog voldoende mogelijkheden!

If we all could see the world trough the eyes of a child, we would see the magic in everything....

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Cancel