Hornweg 131, 1432 GG Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Volgsysteem

Een uniek volgsysteem voor professionals

De Kinderopvangcoach werkt met een uniek online volgsysteem voor beroepskrachten. Het volgsysteem werkt volledig in de cloud. Het is een interactief systeem voor de begeleiding en de coaching.

Na de coaching zet de Kinderopvangcoach het verslag van de bijeenkomst in het beveiligde clientportaal van de beroepskracht en zo kan hij/zij realtime verslagen, berichten of afspraken inzien in het digitaal dossier.

De broepskracht kan ook een app downloaden in de App Store of via de Google Play Store en zo met de Kinderopvangcoach veilig en gecontroleerd informatie uitwisselen naar behoeven. Dit kan via de PC, de laptop of mobiel.

Door gebruik te maken van dit unieke volgsysteem vindt alle communicatie met de beroepskracht plaats via 1 kanaal en blijft het ook bij elkaar bewaard op 1 plek. De beroepskracht kan ook gebruik maken van de mediatheek.

In deze mediatheek plaatst de Kinderopvangcoach allerlei informatie die relevant kan zijn voor het begeleidingstraject. Maar ook allerlei algemene informatie, zoals over kinderen, beleid, filmpjes etc.

De kinderopvangcoach draagt er zorg voor dat er tijdens het gehele coachproces en v.w.b de opslag van gegevens van de kinderopvangorganisatie AVG-gecontroleerd gewerkt wordt.
 

Laat je coachen door de Kinderopvangcoach, interessant, leerzaam en gewoon ook sssssuperleuk!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Cancel