Kennis-academy

De kennis-academy gaat officieel van start op 1 april 2021. Voor die tijd is het mogelijk je op te geven middels het contactformulier!

Je kennis (dagelijks) up-to-date houden met de leerzame, bite-sized micro-learnings (leer-snackjes, digitale taakondersteuning (DTO) en e-learnings voor de kinderopvang professional.

Al onze modules, groot en klein zijn gemaakt door professionals die direct uit het werkveld komen. Wij weten dus precies wat de pedagogisch professionals nodig hebben en daarom besteden wij continu aandacht aan de ontwikkeling en ondersteuning van de pedagogisch professionals op pedagogisch vlak. Dit bepaalt voor een groot deel de pedagogische kwaliteit in jouw kinderopvang! 

Een voorbeeld:

We hebben bijvoorbeeld in 2021 een grote e-learningmodule over het thema: observeren, signaleren en rapporteren.

Eerst krijgt elke pedagogisch professional toegang tot een professionele e-learning module, waarbij allerlei achtergrond informatie wordt aangeboden.

Vervolgens zal de coach hier verder op voortborduren als zij fysiek op locatie is. Vanuit het thema dat het kinderdagverblijf heeft gekozen, volgen (persoonlijk of groeps-) leerdoelen. Hier gaat de coach samen met de pedagogisch professional mee aan de slag. Ook locatie-breed wordt er aan de slag gegaan met het gekozen thema. In de vorm van een vergadering, een webinar of een workshop.

Voordeel is dat er op verschillende wijze tegemoet wordt gekomen aan de leerwijze van de individuele pedagogisch professional. Een stukje achtergrond informatie (lezen en leren), content, video's, kennisvragen, printable infographics, coaching on the job en fysieke trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan we vooral met elkaar sparren en samenwerken om op die manier van elkaar te leren. Zo krijgt iedereen het thema goed onder de knie wat uiteindelijk in het belang is van het welbevinden van de kinderen en waarbij de pedagogisch professional verdieping vinden in hun vakgebied en structureel geschoold worden.

Waarom kies je juist voor ons?

  • Op elk moment van de dag is leren voor je pedagogisch professionals beschikbaar in de vorm van leer-snackjes van maximaal 5 minuten met video, tekst, printable infographics etc..
  • Leer-snackjes en uitgebreidere elearnings worden op maat gemaakt al naar gelang de behoefte van je pedagogisch professionals en je organisatie.
  • Blended-learning behoort eveneens tot de mogelijkheden, zodat e-learning onderdeel wordt van de verplichte FTE coach-uren per pedagogisch professional, zo kun je jouw eigen coach inzetten voor andere werkzaamheden.
  • Blended-learning in combinatie met individuele leerpaden of/en persoonlijke ontwikkelplannen per pedagogisch professional.
  • E-learnings worden altijd afgesloten met een certificaat, zo kun je laten zien dat jij een lerende organisatie bent, met altijd lerende pedagogisch professionals.

Alle e-learning modules kunnen los ingekocht worden. Voor de leer-snackjes en de DTO's is het alleen mogelijk om een organisatie-abonnement af te nemen. Vraag naar de mogelijkheden!

naapers
Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial