Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Beleid

De pedagogische praktijk

Totstandkoming en invoering van beleid

Het pedagogisch beleid is breder dan alleen het pedagogisch beleidsplan, het omvat al het beleid dat raakt aan de pedagogische praktijk. De Kinderopvangcoach heeft een taak bij het bewaken en invoeren van pedagogische beleidsvoornemens, zodat iedere medewerker werkt volgens dezelfde pedagogische visie.
De Kinderopvangcoach levert een bijdrage (coacht) aan de totstandkoming en invoering van pedagogisch beleid, geeft beleidsmatige adviezen, waardoor zowel de interne als externe procedures geoptimaliseerd worden. 
De kinderopvangcoach vertaalt beleid naar concrete situaties op de groepen. Ook signaleert de Kinderopvangcoach ontwikkelingen, knel- en verbeterpunten. daardoor zal de didactische en pedagogische kwaliteit op de werkvloer en daarmee aan de ontwikkeling van kinderen verbeteren. 

coaching t.b.v totstandkoming en invoering van beleid, (beleidsmatige adviezen, waardoor interne en externe procedures geoptimaliseerd worden, volgens de richtlijnen van de Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang. 

Algemene voorwaarden Kinderopvangcoach
Kinderopvangcoach
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial