Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Modules e-learning/blended learning

Deze module bestaat uit teksten, video’s, kennistoetsen en printable infographics. Deze module wordt afgesloten met een certificaat! Deze module is deel 1 van 3 delen. (zes interactievaardigheden en GGD inspecties). Bij deze module hoort ook fysieke/online coaching.

De module bestaat uit teksten, video’s, kennistoetsen en een handige persoonlijke ontwikkelingstool. Ook deze module zal worden afgesloten met een certificaat. Deze module zal in combinatie zijn met fysieke/online coaching.

Dit is een extra module en is onderdeel van de modules ‘vier pedagogische basisdoelen’ en ‘de zes interactievaardigheden’. Ook deze module bestaat uit teksten, een korte kennistoets en wordt afgesloten met een certificaat. Wil jij je medewerkers goed voorbereiden op de inspecties? Volg deze module!

Dit is een zeer interessante module waarbij je leert hoe je gedrag van kinderen kunt leren verklaren. Er zitten handige tools bij die je in je werk kunt gebruiken. Ook video’s teksten en een korte kennistoets maken deel uit van deze module en zal worden afgesloten met een bewijs van deelname. 

Dit is een leuke interessante module voor iedereen die wil weten hoe je effectief om kunt gaan met kinderruzies. Leuk voor PMérs die met peuters werken en op de BSO!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial