Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Tarieven

 IKK regel het voor jouw kinderopvang!

Via het contactformulier op de contactpagina kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.
Wij werken met blokken van vier uur aaneengesloten op locaties(s). Dat maakt dat wij onze werkzaamheden in heel Nederland kunnen uit voeren, mits wij een coach beschikbaar hebben.  De tarieven die wij rekenen zijn per uur en afhankelijk van de werkzaamheden. Uiteraard maken wij een offerte op maat. Een kennismakingsgesprek is geheel gratis. Met klanten die ver weg wonen, maken wij vaak een afspraak via Microsoft Teams!

De tarieven zijn inclusief reistijd.
(excl. km vergoeding en parkeerkosten op locatie, op nacalculatie)

Vermeld bij het aanvragen van een offerte het aantal FTE’s dat je per week op locatie inzet en het aantal medewerkers dat voor coaching in aanmerking komt. Je krijgt dan een offerte op  maat!
Welke werkzaamheden zijn bij de uurprijs inbegrepen:

– 60 minuten (online of fysieke) coaching per PMér en/of per groep per keer. (teamgericht of individueel)
– Verslaglegging (voortgangsverslag) per PMér
– Bekijken van de videobeelden (indien deze zijn gemaakt) en hier de doelen op afstemmen en dit voorbereiden voor de volgende sessie
– Gebruik van reflectiemateriaal, formulieren voor werkafspraken en doelen, schriftelijke informatie naar behoefte
– Verslaglegging globaal voor de GGD inspecties

Voordelen van het inhuren van de Kinderopvangcoach

Het grote voordeel van het inhuren van de Kinderopvangcoach is dat je het gehele IKK coachingsproces uit handen kunt geven aan een professional. Je kunt in overleg flexibele afspraken maken en als de opdracht afgerond is, bespreken we de vervolg mogelijkheden.

Een ander voordeel is dat je geen loonbelasting, vakantie-, ziektegeld en andere premies hoeft af te dragen aan- of voor de Kinderopvangcoach. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor deze zaken.

De uitgangspunten van de coaching zijn: het pedagogisch beleid van de kinderopvang. De coachingsbehoefte van de (individuele) PMér en de behoefte van de medewerkers op de groepen. 

  Skip de rest; ik wil NU contact!
Algemene voorwaarden

Wanneer je samenwerkt met de Kinderopvangcoach betaal je alleen de daadwerkelijke uren dat wij de werkzaamheden voor je uitvoeren. Vooraf afgestemd op basis van de minimale uren-eis en van de wensen/behoeften.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial