Hornweg 131, 1432 GG Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Vacatures

Kom ons team versterken!

‘de Kinderopvangcoach‘, is wegens enorm veel aanvragen met ingang van 1 januari 2020 op zoek naar een waanzinnig leuke, enthousiaste ZZPér/freelancer met liefde, hart en gevoel voor de kinderopvang in alle facetten van dit prachtige vakgebied!

Ik heb veel ervaring in de kinderopvang (begeleiden, motiveren, instrueren, coachen en enthousiasmeren van beroepskrachten) en met het schrijven van beleidsstukken. Ik weet alle in’s en out’s van de Wet IKK, van de kinderopvang in het algemeen en op het gebied van organisatorische processen en groepsdynamiek. Voor mijn vak als Pedagogisch coach ben ik in het bezit van een van de in de CAO genoemde HBO-diploma’s. Kinderen zijn echt mijn ding en ik weet dan ook veel, nou bijna alles van ontwikkelingsfases, ontwikkelingsachterstanden en (gedrags)problemen. In woord en geschrift kan ik mij ook prima uitdrukken. Mensen zeggen dat ik vrolijk en enthousiast overkom en altijd een lach tevoorschijn weet te toveren op een gezicht(je) als het even niet zo lekker gaat. Ik ben super flexibel, betrouwbaar, stressbestendig, creatief en ik denk in oplossingen. Ik zoek coaches, liefst met enige ervaring in de omgeving Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden-Nederland, en de regio Groningen.

Lijk het je ook cool om te coachen voor de Kinderopvangcoach? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op, (06-53 68 98 61) of stuur je CV en motivatie per mail: info@kinderopvangcoach.com, dan vertel ik je alles over het uurtarief, werklocaties, werktijden, intervisie- en supervisiemogelijkheden, het online volgsysteem, gebruik van artikelen in de mediatheek, en nog veel meer!
Als jij voldoet aan de profiel-eisen waar ik zelf ook aan voldoe, dan raad ik je echt aan om contact met mij op te nemen!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Cancel