Aalsmeerderweg 239-S, 1432 CM Aalsmeer
+31 6 53689861
info@kinderopvangcoach.com

Vacatures

 

Kom ons team versterken!

Wij zijn wegens enorm veel aanvragen met ingang van heden op zoek naar een waanzinnig leuke, enthousiaste ZZPér/freelancer met liefde, hart en gevoel voor de kinderopvang in alle facetten van dit prachtige vakgebied! 

Herken jij je in de volgende omschrijving?


Ik heb ervaring in de kinderopvang (begeleiden, motiveren, instrueren, coachen en enthousiasmeren van beroepskrachten) en met het schrijven, ontwikkelen en implementeren van beleidsstukken. Ik weet alle in’s en out’s van de Wet IKK, van de kinderopvang in het algemeen en op het gebied van organisatorische processen en groepsdynamiek. Voor mijn vak als Pedagogisch coach ben ik in het bezit van een van de in de CAO genoemde HBO-diploma’s. Ik ben super flexibel, betrouwbaar, stressbestendig, creatief en ik denk in oplossingen. Je passie moet jou drijven en niet alleen de ervaring!

De Kinderopvangcoach zoekt ZZP-coaches voor meerdere (coach)opdrachten tegelijk, in de omgeving Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden-Nederland, en de regio Groningen. Daarnaast moet je bereid zijn om maximaal 70 kilometer (vanaf jouw woonplaats) te willen reizen. De Kinderopvangcoach gaat ervan uit dat als je komt solliciteren dat je beschikt over een KVK-nummer, een BTW nummer en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven. 

Wat de Kinderopvangcoach nog graag even met je wil delen: kom je solliciteren en ga je echt voor deze job als ZZPér, dan zouden wij het oprecht en eerlijk vinden als je niet alleen maar wilt samenwerken met ons om uit te vinden hoe de Kinderopvangcoach werkt en dat je daarna, met je opgedane kennis de klanten en (trainings) materialen van de Kinderopvangcoach meeneemt, of gaat roepen dat je toch vindt dat je uurtarief niet toereikend is, (dan kun je beter niet kiezen voor dit vakgebied)!

We werken graag samen met eerlijke ZZP-professionals die hun bedrijf op orde hebben en die net als de Kinderopvangcoach een kwaliteitsslag willen maken binnen de kinderopvang als het gaat om de coaching van PMérs! De vraag is of je hier oprecht over na wilt denken, alvorens je bij de Kinderopvangcoach komt solliciteren en/of een samenwerking met ons aangaat!

Lijk het je ook cool om te coachen voor de Kinderopvangcoach? Stuur dan zo snel mogelijk je CV met motivatie en foto van jezelf per mail: info@kinderopvangcoach.com!

Als jij voldoet aan de profiel-eisen zoals hierboven aangegeven, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op: info@kinderopvangcoach.com!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Cancel