Wie ben ik?

Hi, leuk je alvast te ontmoeten. Mijn naam is Bianca en ik ben het gezicht achter de Kinderopvangcoach. Kinderopvangcoach is onderdeel van Pedagoochelen. Mijn praktijk voor integratieve kindertherapie, voor kinderen en ouders met issues en vragenstukken over opgroeien en opvoeding.

Ik heb enorm veel ervaring in de kinderopvang. Al 28 jaar. Begonnen als pedagogisch professional, vervolgens als eigenaar/directeur van een middelgrote kinderopvang en directeur van een gastouderbureau genaamd Kids Connection en sinds 2018 van de Kinderopvangcoach. Een bureau voor pedagogische coaching voor professionals in de kinderopvang. Ik werk samen met free-lance pedagogisch coaches en wij werken in heel Nederland. In grote kinderopvangorganisaties, maar ook in hele kleine organisaties.

Daarnaast ben ik ook opgeleid tot toezichthouder in de kinderopvang (inspecteur), en als beleidsmedewerker. Je leert mij kennen als je onderstaande bullets even leest!

Ook de verplichte babytraining (deze moeten je medewerkers uiterlijk in 2025 gehad hebben), kan bij ons gevolgd worden. De Kinderopvangcoach is gecertificeerd NJI (Nederlands Jeugd Instituut) trainer. Wil je meer info over deze training? Ga dan naar het contactformulier!

Je ziet en je leest het! Alle expertise op het gebied van kinderopvang hebben wij zo ondertussen wel in huis. Wij kunnen je van dienst zijn op een aantal verschillende manieren. Je leest ze hieronder:

 • Pedagogische coaching voor pedagogisch professionals en pedagogisch coaches volgens de Wet IKK
 • Coaching voor leidinggevenden, locatiehoofden, vestigingsmanagers en directeuren
 • Adviseren op- en (door)ontwikkelen¬† van het pedagogisch beleid, onder de Wet IKK, maar ook al het andere beleid van de organisatie.
 • Teamcoaching
 • Ontwikkelen van e-learningmodules (ook onboarding en micro-learnings) op maat
 • Observeren en advies geven over gedrag van kinderen
 • Ondersteunen van ouders / pedagogisch professionals bij de opvoeding van het kind in de thuissituatie en/of in groepsverband.

De Bullets van Bianca

Ik heb enorm veel kennis en ervaring op het gebied van pedagogiek en pedagogisch handelen en dus van kinderen

 • Ik ben altijd enthousiast, vrolijk en super-flexibel
 • Ik kan goed overweg met de drie V's (verbinden, verkennen en verrijken)
 • Ik ben op een positieve manier nieuwsgierig (wat beweegt iemand?)
 • Ik kan goed organiseren en structureren en ik heb snel door wat er speelt
 • Ik kan het beleid van de organisatie goed vertalen op de werkvloer op een leuke en vooral positieve en effectieve wijze
bianca
Pedagogische coaching (5)
Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial